Hoe werkt LeeO

Het registreren van de varkenscyclus gebeurt door middel van een elektronisch oormerk dat gekoppeld is aan de LeeO app. Met een scanner wordt het elektronische oormerk uitgelezen en gekoppeld aan de app. Die registreert de groeicyclus, medicatie toediening en het voedingspatroon.

So, no interaction with the phone is required and processes can be made more efficient, faster and more effective. This ultimately means lower costs per pig and a higher return or, in other words: improved feed conversion.

1

1. Bij geboorte van de big wordt het digitale oormerk geplaatst.

2

2. Het dier wordt gewogen op de weegschaal.

Dit wordt automatisch geregistreerd in de app.

3

3. Tijdens de groeicyclus wordt alles nauw bijgehouden in de LeeO app.

De data geeft inzicht in de groei ten opzichte van de voedselinname, medicatiegebruik, transport en verwerking van het dier.

Vragen? Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie of graag een afspraak om eens kennis te maken?
Laat dan, via de onderstaande button, uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Installeer de LeeO app op je smartphone, koop de reader én een aantal elektronische oormerken (data units) via één van onze verkooppunten. Vervolgens kan het registreren beginnen! De verzamelde data is beschikbaar op je account in de LeeO cloud.

Omdat de inzichten in de LeeO app belangrijk zijn voor iedere varkenshouder, hanteren we 1 type applicatie: LeeO. Zodra een dier middels een elektronisch oormerk is geregistreerd, kunnen alle mogelijkheden van de LeeO app gebruikt worden.

Met LeeO sluit je geen contract af. Je kunt de app gratis downloaden en schaft de bijbehorende producten eenmalig aan. Met de aanschaf van een elektronisch oormerk koop je het recht op registratie van het dier waaraan je het elektronische oormerk koppelt. Dat recht is oneindig.

De LeeO oplossing werkt ongeacht hoeveel dieren je registreert. Maar om een volledig en accuraat beeld te krijgen van je bedrijf en je productie, adviseren we je om alle dieren te registreren.

De LeeO app werkt op alle Android phones met Android versie 4.0 of hoger.